19 maalis

Jäsentiedote 1/2015

AHOKYLÄN ERÄ RY  JÄSENTIEDOTE    1 / 2015

HYVÄT METSÄSTÄJÄT

”Kevät keikkuen tulee” sopii hyvin tämän hetken tilanteeseen. Talven selkä on taittunut ja valon määrä ja toiminnallisuus lisääntyy. Metsästysseuran toimintavuosi käynnistyi talvikokouksessa, joka pidettiin 1.2.2015 kunnantalolla. Tähän tiedotteeseen on koottu talvikokouksen keskeisimmät päätökset ja muita seuran toimintaan liittyviä asioita, joista seuran jäsenten on tiedettävä, sillä päätökset koskettavat jokaista jäsentä.

1. VUOSIKOKOUSPÄÄTÖKSIÄ

JOHTOKUNTA

Puheenjohtaja Jouko Nissinen, varapuheenjohtaja Raimo Komulainen, sihteeri Mikko Nissinen sekä jäsenet Taisto Komulainen, Juhani Mahosenaho, Keijo Mahosenaho ja Väinö Pellikka.

Pitkäaikainen johtokunnan varapuheenjohtaja Reijo Piippo luopui johtokunnan jäsenyydestä. Kiitos Reijo työstäsi niin johtokunnassa kuin riistanhoitoyhdistyksen varapuheenjohtajana.

RIISTANHOITOJAOSTO, KILPAILUJAOSTO JA KENNELJAOSTO jätettiin valitsematta, koska asiat voidaan hoitaa johtokunnassa.

JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSU

Talvikokous päätti pitää jäsenmaksun 40 €/v. Liittymismaksu on edelleen 100 €.

Jäsenmaksun tiedot:

Maksun saaja: Ahokylän Erä ry

Tilinumero: 537302-42764 (FI68 5373 0240 0027 64)

Viesti: Jäsenmaksu 2015

Eräpäivä 30.4.2015.

MUISTA MAKSAA JÄSENMAKSUSI AJOISSA !

PIENPETOJEN HÄVITTÄMISKILPAILU

Seuran pienpetojen hävittämiskilpailu toteutettiin jälleen 2014. Vuoden kokonaistulos oli hyvä: 3 kettua, 10 näätää, 1 supikoira ja 6 minkkiä. Voittaja oli totuttuun tapaan Aulis Komulainen. Toinen palkinnon saaja oli Joel Hyvönen. Seuran talvikokous toteuttaa kilpailun myös tänä vuonna. Kilpailuaika on vuosi 2015 ja pyyntialueena on koko Pyhännän kunta. Kilpailussa saa pisteitä laillisesti hävitetyistä pienpedoista seuraavasti: Kettu, supikoira ja mäyrä 10 p, näätä ja minkki 5 p ja ketunpojat 2 p. Eniten vuoden aikana pisteitä kerännyt on voittaja. Voittajalle on luvassa 50 €:n arvoinen palkinto, toiseksi parhaalle 35 €:n ja kolmanneksi parhaalle 20 €:n arvoinen palkinto. Parhaat palkitaan seuraavassa talvikokouksessa.

2. AHOKYLÄN ERÄ RY:N KOTISIVUT

Ahokylän Erän kotisivut ovat toiminnassa. Kaikesta seuran toiminnasta tiedotetaan tästä lähtien seuran kotisivuilla, www.ahokylanera.fi. Jäsentiedotteet julkaistaan vain seuran kotisivuilla tai lähetetään sähköpostilla, ei enää postitse. Metsästysmajan vuokraustoiminta hoidetaan kotisivuilla olevan varauskalenterin kautta. Taisto Komulainen, 040-5259131, ja Aila Hyvönen vastaavat majan vuokrauksesta.

Ilmoittakaa sähköpostiosoitteenne Joukolle tai Raimolle, jos ette ole vielä sitä tehneet!

3. MUU TOIMINTA

Metsähallitus velvoittaa Ahokylän Erän antamaan selvityksen maanvuokrauksestaan ja jäsentensä metsästysmahdollisuuksista. Seuran pitää ilmoittaa kaikkien jäsenten metsästysseurajäsenyydet ja metsästäjänumerot. Kaikki ne seuran jäsenet, jotka olette jonkun muun metsästysseuran jäseniä Ahokylän Erän lisäksi, ilmoittakaa viimeistään 24.3 mennessä Joukolle, 040-5900567, xjouko.nissinen@pp4.inet.fi, tai Raimolle, 050-4955977, xraimokomulainen@gmail.com, minkä muun metsästysseuran jäseniä olette. Ne jäsenet, jotka ovat jonkun muun kuin Piippolan seudun riistanhoitoyhdistyksen jäseniä, ilmoittakaa metsästäjänumeronne (Metsästyskortin 8 numeroa) Joukolle tai Raimolle 24.3 mennessä. (Huom! Poista sähköpostiosoitteesta x-kirjain alusta, joka on lisätty tähän roskapostin estämiseksi.)

Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokous oli 10.2.2015. Rhy:n hallituksessa jatkaa Raimo Komulainen.

Riistakolmion talvilaskentaa suoritettiin 13.3.2015. Kiitokset kaikille laskennan suorittajille.

Nuolukiviä on hankittu lahtivajalle, josta niitä voi hakea maastoon levitettäväksi. Kumpikin hirviseurue huolehtii kivien levittämisestä omalle metsästysalueelleen.

Ahokylän Erän hirvikokous on 17.4.2015 alkaen klo. 18.30 Lahtivajalla. Syksyn hirvijahtiin osallistuja, tule kokoukseen tai ilmoita osallistumisestasi kokoukseen mennessä joko Joukolle tai Raimolle.

HYVÄÄ KEVÄTTÄ KAIKILLE

JOHTOKUNTA