Lahtivaja

Lahtivajaltamme löytyvät valaistut ja monikäyttöiset tilat lihankäsittelyyn sekä kylmätilat riiputukseen. Osoite Knuutilansaarentie 2B, Ahokylä.

Vuokraamme tiloja lihankäsittelyä ja riiputusta varten hirvenmetsästyskaudella. Vuokrahinta on 20 € vuorokausi per hirvi. Vuokrahinta sisältää veden (juokseva, kuuma vesi) ja sähkön. Lisäksi käytettävissä lihasaha ja lihamylly. Nylkemisessä ja leikkuussa käytettävät veitset jokainen tuo itse.

Haluatko vuokrata tilaa?

Ota ensin yhteyttä varmistaaksesi, että vajalla on tilaa. Lahtivajan vuokrauksen yhteyshenkilönä toimii Raimo Komulainen, p. 0504955977.

Lahtivajalta löytyy vihko, johon kaikki (myös Ahokylän Erän seurueet), jotka tuovat lahtivajalle ruhon säilytettäväksi, merkitsevät ruhon tuonti- ja vientipäivämäärän. Ulkopuoliset merkitsevät myös tuojan/yhteyshenkilön tiedot sekä laskutustiedot. Vuokra laskutetaan hirvenmetsästyskauden loppupuolella toteutuneiden vuokrauspäivien mukaisesti.

Muistathan siivota jälkesi lähtiessäsi eli pese huolella kaikki käytetyt pinnat, lattiat, laitteet ja välineet, sammuta valot ja sulje ovet, kiitos!