Mökin vuokraus

Pyssykallion metsästysmaja on lähes keskellä Suomea, Pyhännän Ahokylässä, mäntyjen siimeksessä, rauhallisella paikalla sijaitseva hirsikämppä. Eräkämppä soveltuu metsästäjille, marjastajille, sienestäjille ja luonnossa liikkuville, sillä laajoille metsämaille pääsee samoilemaan heti kämpän pihasta. Lisätietoja antaa ja vuokrausta hoitaa Taisto Komulainen, 040-5259131.

Varustelu

Kämpän tuvassa on reilunkokoinen pirtinpöytä sekä tuvan nurkassa keittonurkkaus, josta löytyvät perusruuanlaittovälineet sekä astiat ja ruokailuvälineet. Ruoanlaittoa varten löytyy kaasuhella sekä säilytykseen nestekaasujääkaappi.

Mökin nukkumaparvelta (15 m²) löytyvät sängyt 6 hengelle. Patjat, peitot ja tyynyt kuuluvat vakiokalustukseen, mutta petivaatteista huolehtii vuokraaja itse.

Mökin valaistus on hoidettu aurinkosähköllä, jolla onnistuu myös pienten laitteiden lataus esim. puhelimet ja koiratutkat. Lämmitystä ja ruoanlaittoa varten löytyy lisäksi puu-uuni sekä kamiina.

Pihapiirissä heti mökin vieressä on lisäksi sauna ja tilava grillikota sekä ulkokäymälä ja puuliiteri. Koiranhäkissä omat häkit ja kopit kahdelle koiralle.

Pesuvedet keittonurkkaukseen ja saunalle saa pihakaivosta. Kaivovettä ei suositella käytettäväksi juomavetenä, koska vettä ei ole tutkittu. Vuokranantaja toimittaa paikanpäälle juomaveden.

Etäisyydet

Iisalmi 60 km, Kiuruvesi 60 km, Kajaani 80 km, Pyhäntä 19 km

Lähimpään ruokakauppaan Pyhännän keskustaan 19 km.

Kesäisin mökin pihaan pääse autolla, parkkipaikkoja löytyy useammallekin autolle. Talvella etäisyys pihaan auratulta tieltä 2,5 km.

Metsästys ja kalastus

Kalastus- ja metsästysluvat www.eraluvat.fi.

Pyhännän pienriistan metsästysalueelle 5630 on muutama sata metriä matkaa.

Iso-Ahvenjärven virkistyskalastusjärvi 22 ha (kalastusluvat Risto Korsulainen, puh. 040-9644515) on matkaa 10 km. Järveä hoidetaan kirjolohi- ja siikaistutuksilla. Kalastusluvat Iso-Ahvenjärvelle Risto Korsulainen, puh. 040-9644515  Iso-Ahvenjärvellä on myös uimapaikka.

Kontiolammin kalastuskohteelle matkaa 21 km.

Erikoisuutena on savikiekkojen ammuntakenttä heittimellä varustettuna parin sadan metrin päässä kämpästä. Kenttä on vuokralaisten vapaassa käytössä, omat savikiekot mukaan.

Vuokraehdot

Varaus alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12 – ellei toisin etukäteen sovittu.

Vuokranantaja huolehtii, että paikanpäällä on juomavettä, polttopuita sekä jääkaapin ja keittotason nestekaasut.

Vuokraaja huolehtii siitä, että varaus on maksettu ennen saapumista. Lisäksi vuokraaja huolehtii, että mökki tulee siistittyä ennen lähtöä.

Hinnat

Vuorokausihinta on 70 €.

Valitsemalla aloitus- ja lopetuspäivän saat näkyviin hinnan haluamallesi ajankohdalle.

Helpoiten teet varauksen tältä sivulta. Varauskalenterin löydät oikeasta reunasta. Maksuohjeet saat sähköpostiisi automaattisesti, kun olet tehnyt varauksen.

Vuokra tulee maksaa vähintään 7 vrk ennen vuokrakauden alkua!

 

Varaa mökki tästä

Huom! Tarvitset sähköpostiosoitteen varauksen tekemiseen, sillä varaustiedot ja maksuohjeet saat sähköpostilla. Pikaohjeet varauksen tekemiseen:

1. Valitse tulo- ja lähtöpäivät kalenterista ja täytä yhteystietosi.
2. Lähetä varaus painamalla “Lähetä-Send”-painiketta, jolloin näet hintayhteenvedon varauksestasi.
3. Klikkaa lopuksi “Submit all reservations”-painiketta, jolloin hyväksyt varauksesi.
4. Maksa varauksesi tilisiirtona suoraan tilillemme viimeistään 7 vrk ennen varauksesi alkamista. Saat maksuohjeet sähköpostiisi automaattisesti.


Errors found in the form

There is a problem with the form, please check and correct the following:

    Valitse lähtö- ja tulopäivä kalenterista0,00 €

    Varauksen tiedot

    : :

    Varaajan yhteystiedot / Contact details

    Sijainti