26 maalis

Jäsentiedote 1/2017

AHOKYLÄN ERÄ RY                                                                      JÄSENTIEDOTE    1 / 2017

 AHOKYLÄN ERÄN JÄSENET                                      

 Talvi alkaa olla ohi ja kevät tulossa. Metsästysseurassamme on aika ryhtyä nyt suunnittelemaan tulevaa metsästysvuotta ja tekemään sitä koskevia päätöksiä. Ahokylän Erän toimintavuosi käynnistyi talvikokouksessa, joka pidettiin 12.2.2017 kunnantalolla. Tässä tiedotteessa ovat talvikokouksen tärkeimmät päätökset sekä muita seuran toimintaan liittyviä asioita, joista seuran jäsen­ten on oltava tietoisia, sillä päätökset koskettavat jokaista jäsentä.

 1. VUOSIKOKOUSPÄÄTÖKSIÄ

 JOHTOKUNTA:

Puheenjohtaja Jouko Nissinen, varapuheenjohtaja Raimo Komulainen, sihteeri Mikko Nissinen sekä jäsenet Asko Kangas (Uusi jäsen), Taisto Komulainen, Matti Kumpulainen ja Keijo Mahosenaho. Johtokunnan pitkäaikainen jäsen Juhani Mahosenaho luopui johtokunnan jäsenyydestä ja hänen tilalleen valittiin Asko Kangas. Tervetuloa johtokuntaan Asko ja  kiitokset Juhani työstäsi johtokunnan jäsenenä.

 RIISTANHOITOJAOSTO, KILPAILUJAOSTO JA KENNELJAOSTO jätettiin valitsematta, koska johtokunta hoitaa nämä asiat.

 JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSU

Talvikokous päätti korottaa jäsenmaksua siten, että jäsenmaksu on nyt 50 €/v. Korotus johtuu maanvuokramenojen noususta, Liittymismaksu on edelleen 100 €Jäsenmaksun tiedot: Maksun saaja: Ahokylän Erä ry; tilin: 537302-42764 (FI68 5373 0240 0027 64) ; Viesti: Jäsenmaksu 2017; Eräpäivä 28.4.2017. MAKSA JÄSENMAKSUSI AJALLAAN!

 PIENPETOJEN HÄVITTÄMISKILPAILU

Seuran pienpetojen hävittämiskilpailu toteutettiin jälleen 2016. Vuoden kokonaistulos oli jälleen hyvä, 7

näätää ja 6 supikoiraa. Voittaja oli Aulis Komulainen, jolla ainoastaan oli palkintoon oikeuttava tulos. Seuran talvikokous päätti jatkaa kilpailua myös 2017. Kilpailuaika on siis vuosi2017 ja pyyntialueena on koko Pyhännän kunta. Kilpailussa saa pisteitä laillisesti hävitetyistä pienpedoista seu­raavasti: Kettu, supikoira ja mäyrä10 p, näätä ja minkki5 p ja ketunpojat2 p.Eniten vuoden aikana pisteitä kerännyt on voittaja. Voittajalle on luvassa 50 €:n arvoinen pal­kinto, toiseksi parhaalle 35 €:n ja kolmanneksi parhaalle 20 €:n arvoinen palkinto. Parhaat palkitaan seuraavassa talvikokouksessa.

 2. AHOKYLÄN ERÄ RY:N KOTISIVUT

 Ahokylän Erän kotisivut ovat aktiivisesti käytössä. Seuran toiminnasta, mm. talkoista ja kokouksista, tiedotetaan aina kotisivuilla, www.ahokylanera.fi. Jäsentiedotteet julkaistaan vain seuran kotisivuilla tai lähetetään sähköpostilla, ei juuri enää postitse. Seuralla on myös oma sähköpostiosoite, ahokylanera@gmail.com. Metsästysmajan vuokraustoiminta hoidetaan kotisivuilla olevan varauskalenterin kautta. Vuokraustoiminnasta vastaavat edelleen Taisto Komulainen ja Aila Hyvönen,

 3.  MUU TOIMINTA

Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokous oli 9.2.2017. Rhy:n hallituksessa jatkaa edelleen Raimo Komulainen.

Riistakolmion talvilaskenta suoritettiin viikolla 11.

Nuolukiviä on hankittu lisää lahtivajalle, josta niitä voi hakea maastoon levitettä­väksi. Kumpikin hirviseurue vastaa kivien levittämisestä omalle metsästysalueelleen.

Ahokylän Erän hirvikokous pidetään su 23.4.2017 alkaen klo. 16.00Lahtivajalla. HIRVIMIEHET, TULKAA KOKOUKSEEN TAI ILMOITTAKAA OSALLISTUMISESTAKOKOUKSEEN MENNESSÄ JOKOJOUKOLLETAIRAIMOLLE.

 Kaikki eivät ole vieläkään ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan. Ilmoitelkaa, jotta saadaan tiedotettua asioista paremmin ja entistä useammalle. Mikäli sinulla on muuttunut puhelinnumero, osoite tai sähköpostiosoite, niin ilmoita muutoksesta seuran sihteerille, MIKKO NISSINEN, P. 044-3360957, mikko.nissinen@live.com

 

AURINKOISTA KEVÄTTÄ KAIKILLE                                                       JOHTOKUNTA