31 maalis

Jäsentiedote 1/2019

AHOKYLÄN ERÄN JÄSENET                                      

 

Päivä pitenee ja kevät etenee ja metsästysseurassa uusi toimintavuosi on pääsemässä täyteen vauhtiin.  Ahokylän Erän toimintavuosi käynnistyi virallisesti talvikokouksessa, joka pidettiin 10.2.2019 kunnantalolla. Tähän tiedotteessa ovat talvikokouksen tärkeimmät päätökset sekä muita seuran toimintaan liittyviä asioita.

 1. VUOSIKOKOUSPÄÄTÖKSIÄ

 JOHTOKUNTA:

Puheenjohtaja Jouko Nissinen, varapuheenjohtaja Raimo Komulainen, sihteeri Mikko Nissinen sekä jäsenet Asko Kangas, Taisto Komulainen, Matti Kumpulainen ja Keijo Mahosenaho.

KAIKKI JAOSTOT jätettiin valitsematta, sillä johtokunta vastaa näistä asioista.

 JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSU

Talvikokous päätti pitää jäsenmaksun ennallaan eli jäsenmaksu on  50 €/v. Liittymismaksu on edelleen 100 €.  Jäsenmaksun tiedot: Maksun saaja: Ahokylän Erä ry; tilin: 537302-42764 (FI68 5373 0240 0027 64) ; Viesti: Jäsenmaksu 2019; Eräpäivä 30.4.2019. MAKSA JÄSENMAKSUSI AJALLAAN!

 PIENPETOJEN HÄVITTÄMISKILPAILU

Seuran pienpetojen hävittämiskilpailu toteutettiin 2018. Vuoden kokonaistulos oli jälleen hyvä, 21 pienpetoa. Voittaja oli nyt Joona Kangas, toinen oli Aulis Komulainen ja kolmas oli Joel Hyvönen. Talvikokous päätti jatkaa kilpailua edelleen 2019. Kilpailuaika on siis vuosi2019 ja pyyntialueena on koko Pyhännän kunta. Kilpailussa saa pisteitä laillisesti hävitetyistä pienpedoista seu­raavasti: Kettu, supikoira ja mäyrä10 p, näätä ja minkki5 p ja ketunpojat2 p.Eniten vuoden aikana pisteitä kerännyt on voittaja. Voittajalle on luvassa 50 €:n arvoinen pal­kinto, toiseksi parhaalle 35 €:n ja kolmanneksi parhaalle 20 €:n arvoinen palkinto. Parhaat palkitaan seuran talvikokouksessa.

 2. AHOKYLÄN ERÄ RY:N TIEDOTTAMINEN

 Ahokylän Erän kotisivut,www.ahokylanera.fi, ovat keskeinen ilmoituskanava sähköpostin ohella. Seuran toiminnasta tiedotetaan sekä kotisivuilla että sähköpostilla. Jäsentiedotteet julkaistaan seuran kotisivuilla ja lähetetään sähköpostilla, ei juuri enää postitse. Seuralla on myös oma sähköpostiosoite, ahokylanera@gmail.com. Kaikki eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan. Ilmoittakaa, jotta saadaan  tiedotettua asioista paremmin ja entistä useammalle. Mikäli sinulla on muuttunut puhelinnumero, osoite tai sähköpostiosoite, niin muista ilmoittaa muutoksesta seuran sihteerille, MIKKO NISSINEN, P. 040-8263559, mikko.nissinen@live.com

Metsästysmajan vuokraustoiminta hoidetaan kotisivuilla olevan varauskalenterin kautta. Vuokraustoiminnasta vastaavat edelleen Taisto Komulainen ja Aila Hyvönen.

 3.  LAHTIVAJAN LAAJENTAMINEN JA HIRVIKOKOUS

 Seuran lahtivajaa on tarkoitus laajentaa kesän aikana. Suunnitelmien teko on parhaillaan menossa. Lahtivajan laajennusosaa voidaan käyttää jatkossa varastona ja vaikka hirvipeijaisten pitopaikkana. Laajentaminen on tarkoitus tehdä talkootyönä. Laajentamisesta keskustellaan ja päätetään seuran hirvikokouksessa, joka pidetään 14.4.2019 klo 16.00 Lahtivajalla. HIRVIMIEHET, TULKAA KOKOUKSEEN TAI ILMOITTAKAA OSALLISTUMISESTAKOKOUKSEEN MENNESSÄ JOKO JOUKOLLE TA IRAIMOLLE.

 4.  MUU TOIMINTA

 Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokous oli 7.2.2019. Rhy:n hallituksessa jatkaa edelleen Raimo Komulainen.

Riistakolmion talvilaskentaa ei suoritettu heikkojen keliolosuhteiden vuoksi.

Nuolukiviä on hankittu lahtivajalle, josta niitä voi noutaa maastoon levitettä­väksi. Molemmat hirviseurueet vastaavat kivien levittämisestä omalle metsästysalueelleen.

Pyhännän metsästysseurat järjestävät tänä vuonna nuorisopäivän viime vuoden tapaan Ahokylän Erän Metsästysmajalla. Asiasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

 

HYVÄÄ KEVÄTTÄ KAIKILLE                                                                  JOHTOKUNTA