02 huhti

Jäsentiedote 1/2021

AHOKYLÄN ERÄN JÄSENET

Päivä pitenee, kevät etenee ja korona on voimissaan. Kaikki metsästyseuran toiminta pitää suunnitella yhä edelleen korona-rajoitusten mukaisesti. Seuran kotisivuilla ja sähköpostilla tiedotetaan jäsenille muutoksista. Ahokylän Erän toiminta toteteutetaan 7.2.2021 Metsästysmajalla pidetyn talvikokouksen mukaisesti. Tässä tiedotteessa ovat talvikokouksen tärkeimmät päätökset sekä muita seuran toimintaan liittyviä asioita.

1. VUOSIKOKOUSPÄÄTÖKSIÄ

JOHTOKUNTA:

Puheenjohtaja Jouko Nissinen, varapuheenjohtaja Raimo Komulainen, sihteeri Mikko Nissinen sekä jäsenet Asko Kangas, Taisto Komulainen, Matti Kumpulainen ja Keijo Mahosenaho.

KAIKKI JAOSTOT jätettiin valitsematta, sillä johtokunta vastaa jaostojen tehtävistä.

JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSU

Talvikokous päätti pitää jäsenmaksun ennallaan eli jäsenmaksu on 50 €/v. Liittymismaksu on edelleen 100 €. Jäsenmaksun tiedot: Maksun saaja: Ahokylän Erä ry; tilin: 537302-42764 (FI68 5373 0240 0027 64) ; Viesti: Jäsenmaksu 2021; Eräpäivä 30.4.2021. MAKSA JÄSENMAKSUSI AJALLAAN!

PIENPETOJEN HÄVITTÄMISKILPAILU

Seuran pienpetojen hävittämiskilpailu toteutettiin 2020. Vuoden kokonaistulos oli hyvä, 26 pienpetoa. Voittaja oli nyt Joel Hyvönen, toinen oli Aulis Komulainen ja kolmas oli Iiro Leiviskä. Talvikokous päätti jatkaa kilpailua edelleen 2021. Kilpailuaika on siis vuosi 2021 ja pyyntialueena on koko Pyhännän kunta. Kilpailussa saa pisteitä laillisesti hävitetyistä pienpedoista seuraavasti: Kettu, supikoira ja mäyrä 10 p, näätä ja minkki 5 p ja ketunpojat 2 p. Eniten vuoden aikana pisteitä kerännyt on voittaja. Voittajalle on luvassa 50 €:n arvoinen palkinto, toiseksi parhaalle 35 €:n ja kolmanneksi parhaalle 20 €:n arvoinen palkinto. Parhaat palkitaan seuran talvikokouksessa.

2. AHOKYLÄN ERÄ RY:N TIEDOTTAMINEN

Nyt korona-aikana Ahokylän Erän kotisivut, www.ahokylanera.fi, ovat keskeinen ilmoituskanava sähköpostin, ahokylanera@gmail.com ohella. Seuran toiminnasta, tapahtumien järjetämisestä ja niihin liittyvästä ohjeistuksesta tiedotetaan sekä kotisivuilla että sähköpostilla. Jäsentiedotteet julkaistaan seuran kotisivuilla ja lähetetään sähköpostilla, harvoin postitse. Kaikki eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan. Ilmoittakaa, jotta saadaan tiedotettua asioista paremmin ja entistä useammalle. Puhelinnumeron, osoitteen tai sähköpostiosoitteen muutokset ilmoitetaan seuran sihteerille, MIKKO NISSINEN, P. 044-3360957, mikko.nissinen@live.com

Metsästysmajan vuokraustoiminta hoidetaan kotisivuilla olevan varauskalenterin kautta. Vuokraustoiminnasta vastaavat edelleen Taisto Komulainen ja Aila Hyvönen.

3. LAHTIVAJAN VARASTON VIIMEISTELYTYÖT JA HIRVIKOKOUS

Lahtivajan varaston viimeistelytyöt jäivät viime keväänä ja kesänä tekemättä. Viimeistelytyöt, välikatto , sähötyöt, toteutetaan tulevan kevään ja kesän aikana talkootyönä korona-rajoituksia noudattaen. Talkoista tiedotetaan seuran kotisivuilla ja sähköpostilla.

Ahokylän Erän kevään hirvikokousta ei pidetä. Hirvijahtiin osallistujat ilmoittautuvat osallistumisestaan 23.4.2021 mennessä joko Joukolle (0405900567) tai Raimolle (0404955977).

3) MUU TOIMINTA

Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokous oli 18.2.2021. Rhy:n hallituksessa jatkaa edelleen Raimo Komulainen.

Riistakolmion talvilaskentaa ei suoritettu vaikeiden keliolosuhteiden vuoksi.

Nuolukiviä on hankittu lahtivajalle, josta niitä voi noutaa maastoon levitettäväksi. Molemmat hirviseurueet vastaavat kivien levittämisestä omalle metsästysalueelleen.

Pyhännän metsästysseurat ovat yhteistyössä järjestäneet nuorisopäivän toukokuun loppupuolella Ahokylän Erän Metsästysmajalla. Voidaanko tänä vuonna nuorisopäivää järjestää, riippuu koronarajoituksista. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.

HYVÄÄ KEVÄTTÄ KAIKILLE JOHTOKUNTA