04 heinä

Jäsentiedote 2/2017

AHOKYLÄN ERÄ RY JÄSENTIEDOTE 2 / 2017

HYVÄT METSÄSTYSSEURAN JÄSENET

Kesä on jo pitkällä, mutta jäsentiedote ilmestyy vasta nyt. Kesäiltoina voi käydä vaikka savikiekkoja ampumassa, sillä se on hyvää harjoittelua syksyä varten. Toivottavasti ampumapaikkaa käytetään ahkerasti. Muutakin toimintaa kuin ampuminen on tarkoitus tänä kesänä tehdä ja tässä tiedotteessa kerrotaan näistä metsästysseuran kesäajan tärkeimmistä tapahtumista, joihin toivomme sinun osallistuvan.

1. TALKOOTOIMINTA
Kesän talkootöissä jatketaan Reijo Piipon maalaustalkoita. Talo on jo maalattu, mutta varasto on vielä maalaamatta. Varaston maalaaminen on yhden illan homma, mikäli porukkaa saadaan tarpeeksi kasaan. Tarkasta talkooajankohdasta ilmoitetaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Työvoimaa tarvitaan, siispä talkoisiin!
Syksyn talkoopäivistä sovitaan seuran kesäkokouksessa elokuussa.

2. RIISTAPELTOJEN TEKO
Riistapeltojen teko on jälleen riistanhoitotyön merkittävin kohde. Molemmat hirviseurueet huolehtivat peltojen tekemisestä omalle alueelleen. Siemenet ja lannoitteet ovat tilattu valmiiksi lahtivajalle. Riistapellot tehdään kesäkuussa, tarkemman ajankohdan sopivat seurueet keskuudessaan. Tarkempaa ajankohtaa riistapeltojen teosta voi tiedustella KEIJOLTA tai RAIMOLTA. Riistapeltojen teko on jokaisen velvollisuus, joten mukaan talkoisiin!

NUOLUKIVIÄ on levitetty maastoon jo keväällä jonkin verran, mutta vielä on paikkoja, joihin niitä ei ole viety.
Nuolukiviä on lahtivajalla, josta niitä voi käydä hakemassa ja viedä maastoon, jos vain intoa riittää.

3. AMPUMATOIMINTA
Piippolan seudun rhy järjestää tänä kesänä jälleen hirvikokeiden harjoitusammuntoja ja hirvikoeammuntoja Rahka-ahon ampumaradalla Piippolassa. Harjoitusammuntavuorot ovat torstaisin. Harjoitusammunnat pidetään yleensä hirvikoeammuntoja edeltävänä torstaina. Niinpä halukkailla on mahdollisuus harjoitella 7.7, 20.7, 10.8, 31.8. Vastaavasti hirvikoeammunnat ovat 11.7, 2.7, 15.8, 2.9 ja 16.9. Ampumakokeen hinta on sama, yhden sarjan hinta on 20 €.

Harjoitusammunnat pidetään torstaisin klo 17-19. Hirvikoeammunnat ovat tiistaisin klo 17-19 ja lauantaisin klo 10-13. Ilmoittautumisia otetaan vastaan tiistaisin 17-19 ja lauantaisin 10-13.
MUISTATHAN! MIKÄLI SINULLA EI OLE VOIMASSA OLEVAA HIRVENAMMUNTAKOETTA, SE ON SUORITETTAVA ENNEN SYKSYN HIRVIKOKOUSTA.

4. MUUT ASIAT
Hirvilupia anottiin 20 % enemmän kuin viime syksynä. Seuramme tarkka lupamäärä selviää syyskuun alussa pidettävässä seurojen yhteislupapalaverissa, mutta lupamäärät nousevat jonkin verran. Syksyn hirvijahtiin ilmoittautui alustavasti 24 metsästäjää. Hirvilupamaksut nousevat vähän, mikäli lopullisessa metsästäjämäärässä ei tapahdu muutoksia. Maksu maksetaan elokuun loppuun mennessä. Maksettava määrä ilmoitetaan syksyn jäsentiedotteessa.

Mikäli sinulla on sähköpostiosoite, etkä ole ilmoittanut sitä vielä Ahokylän Erän jäsenrekisteriin, ilmoita se Mikolle (mikko.nissinen@live.com), niin voimme toimittaa jäsentiedotteesi sähköisesti. Mikäli osoitteesi tai puhelinnumerosi on muuttunut, ilmoita muuttuneet tiedot Mikolle, p. 044-3360957.
HUOM! MUISTA MAKSAA JÄSENMAKSUSI RENTOUTTAVAA KESÄÄ KAIKILLE!

JOHTOKUNTA